Procesul de educatie a copilului este esential pentru formarea sa 

ca adult echilibrat si fericit.

Educatia copilului trebuie sa se faca la timp, dupa principii sanatoase care vor ajuta adultul de maine sa fie demn, onest si increzator in fortele proprii.

În imaginea de mai jos sunt câțiva dintre copii frumoși, ambițioși și talentați – beneficiari ai asociației noastre. Au idealuri mari, cu mult peste limitele financiare avute. 

Voluntarii IHTIS se străduiesc sa „echipeze” cat mai multi copii vulnerabili cu abilitati care sa ii ajute sa-si gaseasca ehilibrul interior si sa fie fericiti in viață.

 

Niciodată nu am încurajat „lumea ajutoarelor”. Prin principiile promovate incercam sa descoperim metode care pun în valoare COPIII, observându-le și dezvoltându-le potențialul. Elevilor dispusi sa respecte cateva reguli simple (seriozitate, responsabilitate, rezultate obținute), le oferim rasplata pe masura lor: ghiozdane echipate cu rechizite scolare, îmbracaminte si incaltaminte, tablete si echipamente IT, jocuri educaționale, instrumente muzicale, participare la concursuri, tabere, carti publicate/debut literar, ajutor la teme etc.

 A DARUI ESTE O ARTĂ, iar darurile sunt un mijloc de comunicare cu cei pe care ii apreciem si un mijloc de a ne exprima dragostea, respectul, recunostinta. Ele sunt specifice firii nostre ca fiinte sociale care avem nevoia sa ne destainuim sentimentele si emotiile.

Toți beneficiarii proiectelor Asociației IHTIS sunt încurajați să se ajute între ei, pentru a invata sa impleteasca recunostinta de a primi… cu bucuria de a darui la randul lor, creand in jur armonia si relationarea autentica la care cu totii nazuim.

Feedback beneficiar/parinte: „Bunătate, smerenie, zambete si compasiune! Mulțumim pentru tot ce ne învățați, pentru clipele minunate petrecute impreuna!”

PRIETENIE, HAR SI DAR.

RECUNOSTINTA SUSTINATORILOR ASOCIATIEI IHTIS!