În opinia mea, tabăra IHTIS a fost de nota 9, deoarece nota 10 semnifică perfectiunea, calitate pe care doar Dumnezeu o are. Această tabără ne-a învățat că trebuie să ne iubim aproapele, indiferent ce (diz)abilități are. Am realizat, datorită programului, că toți oamenii sunt talentați și merită să fie apreciați pentru calitățile lor. Programul taberei a fost foarte interesant, învățând multe din fiecare activitate. 

Tabăra IHTIS ne-a ajutat să conștientizăm cât de important este sa lupți pentru ceea ce îți dorești și să valorifici fiecare dar dat de Dumnezeu. 

Persoanele care au participat au fost de calitate, creative și frumoase sufletește. – Silvia Ioana Niculae / Asociația ARHIPERA București, Partener proiect.

TABĂRA IHTIS „APTITUDINI PENTRU ATITUDINI”

Trei ani la rând, 2013 – 2015, la IHTIS am creat zile și seri de poveste, de care ne vom aminti cu drag mereu.   Am muncit, am învățat, am generat competiții, dar ne-am și bucurat de vacanță, mare și mult, mult soare.

Responsabilitatea este prețul măreției. Nu contează ce faci ci, câtă dragoste pui în ceea ce faci și cât de exigent ești cu tine însuți. 

Voluntariatul se oferă, de către cei care au suficientă intuiție să simtă ce trebuie făcut pentru ca principiul „șanse egale” să funcționeze cu adevărat.

TABĂRA DE VOLUNTARIAT „APTITUDINI PENTRU ATITUDINI” RĂMÂNE UN BUN PRILEJ DE A NE CUNOAȘTE ȘI DEZVOLTA ÎMPREUNĂ.

Participanți: voluntari cu și  fără dizabilități.

Locație: Hotel MILCOV**, Eforie Sud.

Preţ / pers: 100 – 120 lei/zi, în funcţie de perioadă.