“Educație pentru elevii cu dizabilități din școala mea″ – concurs național, adresat școlilor, elevilor, cadrelor didactice și părinților, provocați să realizeze un MATERIAL VIDEO de 10 minute, dintr-o oră obișnuită la care participă elevi / colegi cu și fără dizabiltăți, ilustrând astfel: Obiectivul de Dezvoltare Durabilă ODD 4 – EDUCAȚIE DE CALITATE / oportunităţi de învăţare de-a lungul vieţii pentru toţi.

Materialele video trebuie trimise în perioada 5 – 31 mai, prin e-mail, pe adresa: michi_mihaescu@yahoo.com

Cadrele didactice – participante la concurs – TREBUIE să încheie cu fiecare părinte sau tutore al elevilor cu și fără dizabilități – prezenți în videoclip – un Acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal, conform legislației în vigoare.

  1. Pentru materiale video trimise DE ȘCOLI și LICEE, Asociația IHTIS va acorda: 

= Diplome de Excelență – tuturor elevilor (cu și fără dizabilități) prezenți în videoclipuri;

= Cupa Recunoștinței pentru cadrele didactice – învățătorii sau diriginții claselor înscrise în concurs;

= Trofeul  “EDUCAȚIE DE CALITATE” – pentru ȘCOALA din care provin eroii videoclipului câștigător.

  2. Deoarece această platformă de e-learning este creată pentru copiii școlarizați la domiciliu sau NEșcolarizați, pentru materiale video trimise DE PĂRINȚI – Asociația IHTIS va acorda:

= Diplomă de Excelență + medalie – elevilor cu dizabilități

= Cupa Recunoștinței – învățătorului / profesorului care acceptă să apară în videoclip.

Placheta “EDUCAȚIE DE CALITATE” – pentru PĂRINTELE care înscrie videoclipul în concurs.

*** Părinții copiilor cu dizabilități sunt rugați să creeze un cont pe platforma ihtis.ro, sa acceseze primul curs și test postat deja – clasa I / Comunicare – și să ofere un feedback, precizând în ce măsură îi este util copilului său acest proiect. 

Toate videoclipurile vor fi postate în pagina http://ihtis.ro/educatie-de-calitate/ – EXEMPLE DE SUCCES în procesul educațional al elevilor cu dizabilități.

Premierea participanților se va face în cadrul unui moment dedicat dezvoltării durabile, inclus în evenimentul care va avea loc la Ipotești / Botoșani, pe data de 23 iunie 2019, orele 09 – 16.00.

Coordonator: Mihaela Mihăescu